Creatief webdesign vanuit de polder

"Wij bouwen online succes"

Werkwijze

Werkwijze Webdesign

Om u een duidelijk en helder overzicht te kunnen geven van onze werkwijze, hebben wij deze hieronder voor u toegelicht. Je weet vooraf waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

1. Intake

Voordat we beginnen met een project vind er eerst een intake plaats. De intake kan telefonisch gedaan worden al geven wij de voorkeur aan een persoonlijk gesprek. Tijdens deze intake kunnen wij jou wensen en de mogelijkheden bespreken. Na de intake zullen wij ons verdiepen in je onderneming, en uw wensen vertalen naar concrete project doelstellingen. Het is belangrijk voor de webdesigner om een goed beeld te krijgen van uw onderneming. Dit beeld is belangrijk om de juiste uitstraling en je doelstellingen te kunnen behalen.

Nadat uw wensen en de mogelijkheden duidelijk zijn, kunnen wij voor je een offerte opstellen, met daarbij een planning van het project. Indien u akkoord gaat met de offerte gaan we verder met de volgende stap.

2. Webdesign

Aan de hand van jou wensen, begint onze webdesigner met het designen van een grafisch en functioneel ontwerp. Hierbij wordt rekening gehouden met uw huisstijl en doelgroep, welke wij zullen doorvertalen naar de website. Bij een nieuwe huisstijl ontwerpen wij deze uiteraard eerst.

Wij designen een concept welke wij aan je voorleggen via de email en waar nodig telefonisch contact met je opnemen. Aan de hand van uw feedback, passen we het ontwerpen indien nodig aan of komen met een geheel nieuw ontwerp. Wij werken niet met een maximaal aantal correctie rondes, maar gaan net zo lang door totdat jij tevreden bent. Pas als u akkoord heeft gegeven op de website designs, gaan we verder met het bouwen van de website. Het is vanaf dan ook niet meer mogelijk om (grote) aanpassingen te doen aan het ontwerp.

3. Ontwikkelen van de Website

Nadat het ontwerp gereed is, dient deze omgezet te worden in een werkende website. Met zelf geschreven code ontwikkelen wij uw website met een CMS zodat je de website achteraf zelf kunt beheren.

Nadat wij de website gereed hebben, zullen wij deze op een tijdelijk testdomein online zetten, zodat u de website kunt bekijken en testen. Indien alles naar wens is en u akkoord heeft gegeven dan kan de website verhuisd worden naar het juiste domein zodat de nieuwe website online kan. U ontvangt dan ook de handleiding en inloggegevens van uw website zodat jij deze verder zelf kunt beheren. Optioneel kan er ook een persoonlijke training gegeven worden over het gebruik van je webshop, indien u niet voldoende heeft aan de handleiding.

 

Stel een vraag

Wat onze klanten van ons vinden

Peter V
Peter V
Lees verder
Onlangs ben ik hier zeer goed geholpen met mijn website! Fijn contact en zeer professionele aanpak. Hier weten ze wat ze doen!
Angela Visser
Angela Visser
Lees verder
Levert professionele websites voor bedrijven in de zorg! Maarten weet waar hij het over heeft en daardoor zeker een aanrader!
Mustafa
Mustafa
Lees verder
Vriendelijk, professioneel en zeer goede service.
Mike
Mike
Lees verder
Ben heel blij met mijn website. Webdesign Emmeloord kent optimale service en ondersteuning en heeft mijn wensen uitstekend vertaald. Ik beveel dit van harte aan!
Previous
Next

“Een goede website is meer dan een visitekaartje”

Webdesign Emmeloord

Sluit Menu